Despre Compară Prețurile

Ce înseamnă Compara-Preturile.com?

Dacă aveți nevoie de o estimare gratuită de preț, Compara-Preturile.com vă oferă posibilitatea de a primi oferte de preț și de a le compara în mod gratuit pentru următoarele categorii de lucrări și servicii: fotovoltaice, lucrări de renovare, reparații, sisteme electrice, sisteme de alarmă și supraveghere video, înlocuirea și instalarea cazanelor, sistemelor de încălzire, condiționatoarelor, lucrări de îndepărtare a azbestului, pictări, vopsiri, instalări purificatoare de apă potabilă și de uz casnic, uși și ferestre și alte lucrări din lemn, mobilă la comandă, Grădinarit, Mutări, firme de facut curățenie, instalarea lifturilor, și mult mai mult.

Ce este Compara-Preturile.com?

COMPARĂ PREȚURILE  este un site inovativ  care ajuta sa economisesti timp si bani pentru a cauta cea mai buna solutie oricarei exigente, atat pentru companii cat si pentru consumatorii de zi cu zi. Compara-preturile.com ajuta firmelor sa-si gasesac clientii si clientilor sa-si gaseasca experti, profesionisti pe masura.

Smartphoane, tablete, dispozitive mobile se dezvolta in continuu intr-un ritm foarte rapid, in fiecare zi fiind utilizate pentru jocuri, pentru portale sociale de socializare, pentru cumparaturi on-line, dar nu in ultimul rand pentru a compara preturile la anumite produse si servicii; compara-preturile.com vine in ajutor companiilor care sunt din ce in ce mai mult in dificultate de a atrage clientii, cheltuind in publicitate si telemarketing sume exasperate.
Companiile se pot inregistra pe tipologie de activitate, categorie de servicii pe care le presteaza sau daca presteaza vanzari pe tipul de produse, astfel  consumatorul are acces la toata gama de produse si servicii si poate face cererea de pret de-acasa de pe PC-ul propriu, di birou sau de pe smartfon asteptand in rand la medic sau asteptand mijlocul de transport. E foarte simplu chiar si pentru cei care sunt obusnuiti sa caute on-line prin diferite situri care de fapt  nu sunt bine functionale sau sa treaca de la site la site sau de la pagina la pagina fara a sti defapt daca se pot baza sau nu pe anumite firme care presteaza anumite servicii.
Datele inregistrate pe site sunt strict confidentile, nu sunt publice, si pot fi utilizate de companii doar datele de contact in baza cererii de pret.

 

Pentru utilizatori
Ai scapat de cozi infernale, probleme de parcare si zile intregi pierdute prin magazine si showroomuri pentru a gasi solutia cea mai eficienta si ecomomica pentru a restructura apartamentul, a areda casa, sau solutii pentru gradinarit. Ai o firma de constructii si ai o posibilitate de a face un nou proiect, dar nu ai toate rechizitele necesare? Compara-preturile.com iti vine in ajutor, deci nu trebuie decat sa faci o cerere de pret si firmele care dispun de aceste rechizite te vor contacta singure, iti vor propune cel mai bun pret, vei primi mai multe oferte de pret si vei tu cel care va alege! Casa ta necesita niste ferestre mai bune? Nici o problema, intra pe compara-preturile si fa cererea de pret, e gratis! Firmele iti vor trimite prin e-mail pretul sau te vor contacta direct.

  1. Cu situl nostru sunt înregistrate firme care sunt gata pentru a vă oferi o estimare de preț gratuită și satisfăcătoare nevoilor dumneavoastră.
  2. Pentru a primi cotații gratuite este foarte simplu! Doar completați formularul care indică categoria de muncă sau serviciul de care aveți nevoie, precum și toate datele de contact, și ați terminat!
  3. În asa mod, sistemul nostru va selecta companiile care vă vor oferi prețul cel mai mic exigențelor dumneavoastră fără nici o obligație!
  4. Companiile se vor oferi să vă contacteze și să vă facă oferta cea mai bună pentru nevoile dumneavoastră!

Puteți compara și alege cel mai bun pret!
Ai nevoie de un jurist, sau de servicii pentru igiena personala, cauti un medic sau un avocat, un centru benesere, o sala fitness sau doresti sa faci niste cursuri, cauti agentii de publicitate sau de organizare evenimente, compara-preturile.com este situl ideal, simplu de utilizat, inregistarea este gratuita pentru utilizatori!
Compara-preturile.com iti da posibilitatea de a cere pretul si pentru următoarele categorii de lucrări și servicii: fotovoltaice, lucrări de renovare, reparații, sisteme electrice, sisteme de alarmă și supraveghere video, înlocuirea și instalarea cazanelor, sistemelor de încălzire, condiționatoarelor, lucrări de îndepărtare a azbestului, pictări, vopsiri, instalări purificatoare de apă potabilă și de uz casnic, uși și ferestre și alte lucrări din lemn, mobilă la comandă, Grădinarit, Mutări, firme de facut curățenie, instalarea lifturilor, și mult mai mult.Alegi tu cui sa incredintezi casa sau proiectul tau, alegi pretul in baza exigentei tale si alegi firmele cele mai profesioniste.

Pentru Companii
Pe piata este o gama  vasta de produse si servicii, concurenta este destul de mare si a gasi clienti este destul de complicat, dar tehnologia ne vine defapt in ajutor, motoarele de cautare on line sunt pe primul loc, compara-preturile a venit cu ideea de ati aduce clientii singuri la usa.  Siturile de comparare a preturilor in strainatate sunt planul de marketing de un imens potenzial, gratie caruia companiile isi capata popularitate si notorietate , optimizare si posibilitate de actiune in creare si pornire a unei liste de clienti efectivi sau potentiali si respectiv de fidelizare a acestora. Cine evalueaza acesta oportunitate de a se folosi de acesta posibilitate destul de interesanta, tebuie doar sa se inregistreze ca firma pe compara-preturile.com, alege titul de activitate, de servicii pe care le prestezi si clientii iti vor bate singuri la usa; veti primi prin e.mail cereri de pret la care vei putea raspunde conform exigentelor companiei. Poti salva timp si bani pe publicitate, economisesti rabdare si confuzie, telefonate sau chiar si personal si mai putini clienti in oficiu care defapt cer doar informatii si pleaca, alege tu cui si cand acorda timpul pretios, fa pretul si alege tu clientul pe care doresti sa-l fidelizezi. Nu este necesar sa listezi preturile pe site, pretul il faci in baza cererii clientului. Pe site sunt inregistrate doar Numele Companiei, Adresa (doar localitatea si/ sau sectorul), tipurile de activitate; toate alte date sunt confidentiale si pot fi utulizate strict pentru emiterea facturii, trimiterea facturii prin e-mail. Inregistrarea este gratuita, companiile platesc de la 2 la 10 euro in functie de serviciul solicitat de catre client (in Lei, schimbul valutar al Bancii Nazionale in data efectuarii platii), prin PayPal, doar in cazul deciderii contactarii clientului si efectuarii lucrarilor.